Event menagement – koncept, kontakt, koordinacija, realizacija i iskustvo. Da Vi i Vaši gosti uživate u jedinstvenom trenutku. Da se zabavite i da ne zaboravite. Kroz slavlje pokrećemo sva čula.

Public Relations - komunikacija sa različitim javnostima koja će Vama, Vašem proizvodu i Vašoj kompaniji doneti reputaciju i dobre odnose. Brinemo o tome šta radite, kako to objavljujete i šta drugi kažu o Vama. Komunicirajući gradimo poverenje i stvaramo pozitivan imidž za Vas.

Promotion – poruka spakovana tako da privuče pažnju i ukaže na Vašu jedinstvenost, dodatnu vrednost i neobičnost. Pakujemo Vaše proizvode da privuku pažnju. Naša ideja u službi Vaše prodaje.

Advertising - dobro uložen novac u privlačenju pažnje javnosti, na originalan i kreativan način, u pravoj meri i na pravom mestu. Da drugi čuju za Vas i da Vas ne zaborave!

Branding – proizvod i usluga u novom ruhu, pod novim imenom, jedinstvenog i prepoznatljivog identiteta. Vaš brand ostavlja trag u svesti i pečat na koži. Za vezu iz ljubavi ne iz potrebe.

Team building – Vaš tim u našoj organizaciji po pravilima grupnog duha. U sjajnom okruženju, pod kontrolisanim uslovima razvijamo snagu i motivaciju Vaših zaposlenih. Bićemo trener Vašeg tima.

New Media - za vas otkrivamo nova sredstva komunikacije Vaše poruke, digitalizujemo Vaš svet unoseći u njega emociju i svežinu. Mi smo Vaša karta za virtuelni svet.