Turneja Beogradskih fadista
15. avgust 2010. u 21:00 – Novosadsko muzičko leto
14. avgust 2010. u 20:30 – Festival na Gardošu, Zemun
13. avgust 2010. u 21:00 – Gradski trg Pančevo
12. avgust 2010. u 21:00 – Tešnjarske večeri, Valjevo
28. april 2010. u 20:00 – Kulturni centar Pančevo
foto

19.-21. jula 2010.
Otkrili smo još jedno zanimljivo mesto za aktivnosti vašeg tima. Okolina Kraljeva sa šumovitim brdima i brzim Ibrom nam je pružila priliku da organizujemo još jedan uspešan tim bilding. U tome nam je pomogao naš novi partner u avanturi extreme sport klub Faith. Sjajni momci, sportisti su nas vodili u rafting na Ibru, leteli sa nama iznad Studenice i sa podnožja Golije, pokazivali nam kako brzo može da se spušta bicikl niz padinu i kako se pravilno odapinje luk i gađa strelom. Otkrili su nam još neka čarobna mesta u okolini, poput Meljaničkog bazena, Restorana kod Mira u Bogutovcu...Grupa 484 koju smo vodili na bilding je poželela da još jednom sve ponovi!

12. jun 2010.
Čestitamo venčanje i želimo srećan život mladom bračnom paru Seadu Ismići i Neveni Pejović Ismić. Fešta je organizovala venčanje u prelepom prostoru restorana Maestro i učestvovala u izboru benda, dekoracije, venčanice i ostalih detalja, toliko važnih da ovaj dan prođe i ostane u lepom sećanju.
foto

20. i 21. april 2010.
Takmičenje barista
foto

20. i 21. april 2010.
Agencija Fešta se pojavila kao jedan od sponzora drugog nacionalnog šampionata barista 2010. (Serbian Barista Championship 2010) koji se održao u caffe Senso, u Atrium Office Space. U organizaciji Srpske Škole Barista, Serbian Specialty Coffee Association (SSCA), Asocijacije Autentičnih Hedonista (AAH) i generalnog sponzora Doncafé 22 takmičara su pokazali veštinu u spravljanja vrhunske kafe i njenih varijacija, a naročito su bili kreativni u spravljanju „kafe sa dušom“, što je bio slogan manifestacije. Za ton cele manifestacije i njenu „vidljivost“ u javnosti pobrinula se Fešta.

11-13. februar 2010.
Divčibare. Igre na snegu – tako bi mogao da se nazove team building koji su zajedničkim snagama organizovali agencija Fešta i ITO United Change, kompanija koja se bavi razvojem pojedinca i organizacije u kojoj radi. Ovog puta team building su osmislili i realizovali ITO konsultanti iz Austrije: Claus Lackerbauer, Manfred Ruhl, Niko Deininger i Markus Gutmann, uz pomoć asistenata iz ITO Beograd. Top menadžeri i saradnici PharmaSwiss kompanije su uspešno i uz zabavu obavili sve zadatke, a verujemo da su i Austrijanci uživali dok su igrali uz hitove srpske muzike.
foto

23. decembar 2009.
Danas je u Svratištu za decu ulice, u Krfskoj 7a održana prednovogodišnja karaoke žurka. Sa štićenicima svratišta pevao je Dragan Ristić, poznatiji kao Kal. Uz sokove i belgijsku ručno pravljenu čokoladu i čokoladnu tortu na samom kraju, deca su sjajno provela decembarsko popodne. Akciju "Pesmom do osmeha" organizovali su agencija Fešta i Centar za integraciju mladih uz svesrdnu pomoć brojnih donatora koji su darovali svoje proizvode za paketiće: Catering + , poslastičarnica Duga, Extreme Intimo, Carvel, Bugatti, St. George, Sportvision, Bambi, Paraćinka Paraćin, PharmaSwiss, Srbijašume.
foto

10. decembar 2009.
U prelepom ambijentu restorana "Senso" Agencija Fešta je za novinare održala čajanku sa mirisom Mediterana. Uz pomoć svojih partnera i prijatelja Aleksandre Ninković Tasić iz Cateringa + i Davora Arsića iz Fresh Cup-a, Tatijana Rapp, idea woman, je ovo veče predstavila magičnu Jade Lady. U duhu Hopenhagena, ispijali su se kokteli od zelenog čaja, novinari su uživali u egzotičnim mirisima čaja i probranim ukusima ručno pravljenih kolačića i čokolade. U skladu sa svojim imenom agencija je novinarima pripredila feštastičan ugođaj.
foto

oktobar 2009.
Kada ste poslednji put razmenili neku reč sa kolegom a da nije bilo vezano za posao? Da li ste ikada išli na sport sa kolegama i bili timski igrač? Baš ste se pitali kako peva i igra koleginica sa II sprata! Našli ste se pred problemom koji ne možete da rešite sami, a glupo vam je da pitate kolegu iz drugog sektora koji je imao problem sličan vašem. Ako je ijedan od ovih odgovora potvrdan, Vama i Vašim zaposlenima treba TEAM BUILDING - građenje tima u svrhu razvijanja veština svakog pojedinca i motivisanja zaposlenih da povećaju produktivnost.
Fešta je sa partnerskim firmama za Vas osmislila specijalne programe team buildinga na prelepim lokacijama: sajam veština, life and work balance, out door/strategy game. Svaki od ovih programa prilagođava se zaposlenima u Vašoj firmi. Timove i igre stvaramo u odnosu na Vaše potrebe. Sada je pravo vreme da motivišete svoje zaposlene.
foto

28. avgust 2009.
Fešta postoji već godinu dana. Prigodnim koktelom otvorili smo kancelariju na Novom Beogradu.
foto